حقوقی

مستاجران بخوانند؛ جلوگیری از تبعات تاخیر تخلیه ملک و شکایت مالک

اگر مستاجری موعد اجاره‌اش به‌پایان رسید و به هر دلیلی با مالک به توافق لازم برای ادامه اجاره یا تخلیه ملک نرسید، تکلیف قانونی او چیست؟

به‌گزارش املاک آنلاین: مستاجر چه‌طور می‌تواند از تبعات طرح دعوای احتمالی مالک درباره مطالبه ضرر و زیان تاخیر در تخلیه مصون بماند؟ کارشناسان حقوقی به این پرسش پاسخ اینگونه پاسخ داده‌اند.

پرسش مخاطب: درباره وظیفه مستاجر پس از پایان موعد اجاره و توافق نکردن با مالک این است:

سلام و سپاس از راهنمایی شما. چند روز به پایان قرارداد اجاره آپارتمان ما مانده. با صاحبخانه برای تمدید به توافق نرسیدیم. قرار شد که بعنوان بازگرداندن بخشی از پول، پیش، چکی بیاورد تا چند روز قبل از تخلیه، بتوانم جای دیگر قرار داد ببندم. بهانه میاورد و نمیاید. اگر از تاریخ اتمام قرارداد بگذرد و برای اینکه خانه را تخلیه نکرده ایم از ما ضرر و زیانِ قید شده در قرارداد را مطالبه کند، چگونه ثابت کنیم که خودش نیامده و در کار تخلیه ملک، تأخیر انداخته است؟

پاسخ کارشناس:
شما می توانید با تخلیه ملک مورد اجاره، در موعد مقرر در مبایعه‌نامه از شورای حل اختلافِ محل، تقاضای تامین دلیل نموده و پس از انجام این کار، کلید ملک را به شورای حل اختلاف بسپارید. به این ترتیب، علاوه بر رهایی از خسارت مزبور،  قانونا می‌توانید بابت ودیعه و سایر هزینه های خود، از جمله هزینه‌های مربوط به پیگیری‌های اخیر قانونی، به موجر مراجعه نمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا