معماریمعماری و دکوراسیون

انواع کفپوش منزل ، مدل هایی که باید قبل از انتخاب بشناسید!

کفپوش خانه تاثیر بسیار زیادی در زیبایی و البته کارایی فضا دارد. در بسیاری از شرایط در کنار طراحی معماری فوق العاده و طراحی دکوراسیون ایده آل، انتخاب یک کفپوش نامناسب سبب می شود که تمامی زحمات شما زیر سوال برود و فضا آن طور که باید و شاید نتواند خود را نشان دهد و عملکرد خوبی از خود ارائه دهد. به همین دلیل آشنایی با انواع کفپوش مسئله مهمی است که نباید به سادگی از کنار آن عبور کرد. به همین مناسبت در این مطلب از املاک آنلاین با شما هستیم تا به معرفی انواع کفپوش خانه بپردازیم و نگاهی کلی به هر کدام از آنها بیندازیم. پس این مطلب را از دست ندهید.

کفپوش بتنی

کفپوش بتنی یکی از رایج ترین و پرطرفدارترین کفپوش هایی است که در طراحی دکوراسیون داخلی منزل به سبک های صنعتی، مدرن و… مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع از کفپوش ها مقاومت و استحکام خوبی دارند و در نتیجه دوام بالا و ماندگاری بسیاری نیز از خود نشان می دهند. اگر شما در خانه خود از کفپوش بتنی استفاده کنید شاهد خواهید بود که برای تمیز کردن آن هیچ گونه دغدغه و سختی ای پیش رویتان قرار نخواهد گرفت.

از دیگر ویژگی های کفپوش بتنی می توان به سرد بودن آن اشاره کرد. این ویژگی باعث می شود که در فصل زمستان با مشکل کمی رو به رو شوید که البته راه حل هایی نیز برای آن وجود دارد، برای مثال شما می توانید با فرا رسیدن فصل زمستان سیستم های گرمایشی خود را از کف خانه در نظر بگیرید و با این کار حرارت و گرما را در سرتاسر خانه به جریان بیندازید.

کفپوش کاشی

یکی دیگر از انواع کفپوش خانه کاشی ها هستند. کاشی ها به دلیل ویژگی های منحصر به فرد خود معمولا طرفداران بسیاری دارند. این نوع از کفپوش ها به دلیل آن که شفافیت بسیاری دارند و ظاهر آنها تا حدودی شبیه به شیشه می شود گزینه ایده آلی برای بسیاری از افراد به شمار می روند. شما می توانید از کفپوش های کاشی برای فضاهای متفاوتی مثل دکوراسیون آشپزخانه و حمام و… استفاده نمایید.

امروزه مدل های متنوع و متفاوتی از کاشی ها در بازار موجود هستند که به شما این امکان را می دهند تا بتوانید با ایجاد طرح و زمینه های جذاب، فضای بازسازی خانه خود را منحصر به فرد کنید. بافت ایجاد شده در کاشی ها نیز نقشی اساسی در زیبایی و البته کیفیت آنها خواهد داشت.

کفپوش موزاییک

کفپوش های موزاییکی نیز یکی دیگر از انواع کفپوش های مناسب برای دکوراسیون خانه هستند. این نوع از کفپوش ها از قدیمی ترین نمونه های کفپوش خانه به شمار می آیند و به همین دلیل نیز احتمالا بسیار به چشم شما آشنا می آیند. کفپوش های موزاییکی در ابعاد بسیار متفاوتی تولید می شوند و از آنجایی که به راحتی می توان آنها را در ابعاد بزرگی نیز تهیه کرد می توانید در زمان نصب آن سرعت کار خود را به مراتب افزایش دهید.

این ویژگی باعث می شود که شما بتوانید در نهایت به ظاهری یکدست و یکپارچه دست یابید و فضای خانه خود را منظم تر جلوه دهید. همین ویژگی ها نیز کفپوش های موزاییکی را به یکی از پرطرفدارترین انواع کفپوش خانه تبدیل کرده است. شما می توانید کفپوش موزاییکی خود را در تمامی فضاهای خانه به علاوه پلان های باز مورد استفاده قرار دهید.

کفپوش چوب طبیعی

این نوع از انواع کفپوش خانه بیشتر با سلیقه افراد خاص پسند همراه است. معمولا برای این نوع از کفپوش ها از چوب های گردو، بلوط و… استفاده می شود و استحکام چوب به کار رفته در کفپوش از اهمیت بالایی برخوردار است. کفپوش های چوبی طول عمر بالایی دارند و می توانند فضای خانه شما را منحصر به فردتر کنند.

لازم است به این نکته نیز اشاره کنیم که این نوع از کفپوش ها راحت تر خراشیده می شوند و در کنار این کمی سخت تر تمیز و پاک می گردند. به علاوه آن که رطوبت طولانی مدت در فضا نیز می تواند موجب آسیب دیدن به کفپوش شود.

کفپوش تراورتن

تراورتن یکی از انتخاب های اولیه برای هر فردی به شمار می آید. این نوع از کفپوش در اشکال متفاوتی اعم از صیقلی، به هم ریخته، توپر، مخروطی و یا حتی تراشیده شده قابل دسترسی است. کفپوش های تراورتن استحکام و دوام بالایی دارند و به سختی خراش می خورند.

با این حال بد نیست به این موضوع نیز اشاره کنیم که لکه گیری این نوع از کفپوش ها به راحتی انجام می شود، چراکه خلل و فرج موجود در آنها مستعد لکه گیری بوده و کمی سخت تر از سایر کفپوش ها تمیز می شود. به علاوه باید این موضوع را نیز مطرح کنیم که کفپوش های تراورتن به نسبت سایر کفپوش ها هزینه و قیمت بالاتری دارند.

کفپوش لمینت

لمینت از رایج ترین و پرطرفدارترین انواع کفپوش خانه است. این نوع کفپوش قیمت نسبتا ارزانی دارد و همین نیز یکی از ویژگی های اصلی آن به شمار می رود. کفپوش لمینتی نصب بسیار سریع و راحتی دارد . در برابر خراش نیز مقاومت خوبی از خود نشان می دهد. به علاوه آن که تنوع این نوع از کفپوش ها آنقدر زیاد است که هر سلیقه ای را تحت پوشش خود قرار دهد.

اگر بخواهیم معایب این نوع کفپوش را بگوییم می توانیم به این اشاره کنیم که لمینت به نسبت سایر کفپوش ها در برابر رطوبت مقاومت خوبی ندارد و نمی تواند برای فضاهایی مثل آشپزخانه انتخاب خوبی به شمار آید. به علاو آن که برای تمیز کردن این نوع از کفپوش ها به مواد شوینده هایی خاص احتیاج خواهید داشت. شما می توانید این نوع از کفپوش ها را برای فضاهای مختلفی از خانه مورد استفاده قرار دهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا